Makeover – COCOR Luxury Store

3 01 2009

În luna Octombrie 2009 se va deschide noul magazin Cocor Luxury Store, care se vrea a fi unul din cele mai mari magazine de lux din Bucureşti.

Deja a fost inaugurată faţada media, Cocor Channel, care este una din cele mai mari din Europa. Faţada are 13 ecrane LED HD, cu o suprafaţă de difuzare de 565 de metri pătraţi.

Cocor se transformă în spatele unei spectaculoase faţade media în Centrul Istoric al Bucureştilor, alăturându-se astfel altor faimoase “city landmarks” din lume precum Times Square din New York şi Piccadilly Circus din Londra.
cocor

Având o suprafaţă de 25.000 mp care poate fi închiriată, magazinul este destinat brandurilor de lux, cu un înalt grad de finisare interioară şi exterioară. Cocor va găzdui mono-branduri multi-nivel aparţinând reţelelor internaţionale listate în vârful topului brandurilor de excelenţă, prestigiu şi de scală: ceasuri, bijuterii, diamante, accesorii, îmbrăcaminte şi pantofi.

Având în vedere faptul că deşi trecem printr-o perioadă de criză, persoanele cu venituri foarte mari nu vor inceta să cumpere şi să investească în produse de lux de genul bijuteriilor. De aceea, magazinul nu va avea probleme, nu va simţi efectele crizei şi se va bucura de succes.

Dacă se va ridica la nivelul aşteptărilor şi a promisiunilor, aşa cum a făut-o deja faţada media, este foarte probabil ca acest magazin să devină o adevărată atracţie. Este cunoscut faptul că multe persoane merg la cumpărături în alte ţări, în lipsa unor centre comerciale care să le satisfacă toate necesităţile. Acest lucru probabil că se va schimba, iar turiştii vor fi şi ei atraşi, având în vedere faptul că în prezent comerţul de lux este desfăşurat în cadrul hotelurilor şi în celelalte mari centre comerciale.

Sursa: http://www.cocorluxurycenter.ro

Rozalia Zidaru

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: