Spiritual marketing, Joe Vitale

3 01 2009

A Proven 5-Step Formula for Easily Creating Wealth from the Inside Out, Revised second edition: January, 2002.

Titlul este într-adevar unul foarte inspirat şi vandabil, recunosc. Ar fi fost şi mai bine dacă conţinutul cărţii ar fi fost pe măsură. Cartea prezintă 5 paşi simpli pentru atingerea obiectivelor şi este un amalgam de experienţe pesonale, povestioare şi idei preluate din cărţi serioase de spiritualitate, repovestite într-o manieră informală şi uşor de înţeles. Spiritual marketing este o combinaţie între autobiografie, carte autodidactică (sefl-help) şi reclamă în stilul specific american, uşor şi mult prea răsfirat. Desigur, dacă nu aţi avut contact cu prea multe cărţi de spiritualitate până acum, ar putea fi o revelaţie. Personal însă, nu m-a impresionat, paşii descrişi mi-au părut un fel de compilaţie – rezumat a altor cărţi. Pe scurt, Joe Vitale ne sfătuieşte aşa: hotărăşte ce nu vrei să fii/ să ai, gândeşte-te ce ţi-ar plăcea să fii/să ai, depăşeşte toate temerile şi graniţele negative care stau în calea succesului tău, imaginează-ţi cum ar fi să ai sau să fii tot cea ce îţi doreşti şi în final acţionează în baza instinctelor tale şi lasă rezultatele să se manifeste.

Cartea este disponiblilă on-line, gratuit şi a avut parte de o foarte bună campanie de marketing. Tocmai faptul că este gratuită şi disponibilă atât de uşor face din ea un bun exemplu de marketing. În plus, pe parcurs, sunt enumerate persoane, cărţi ale lui Joe Vitale, site-uri şi numere de telefon la care poţi apela chiar şi gratuit. Gratuit! Cuvantul magic din marketing.

Joe Vitale este la momentul actual un om de succes în Statele Unite, care a reuşit să îşi conducă viaţa ca pe o campanie de marketing, cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare. Deci, daca vă interesează reţeta succesului unui om cunoscut de marketing, download acum, GRATUIT, de pe internet cartea Spiritual marketing, disponibilă la un simplu google search pentru „spiritual marketing”, deocamdată doar în varianta în limba enleză, format pdf.

Cristiana Ciocănel


Actions

Information
%d bloggers like this: