Calitate şi în magazinele online

4 01 2009

Calitatea produselor comercializate pe internet a fost şi încă este pusă la îndoială, fiindcă românii nu prea au deloc încredere în produsele şi în magazinele virtuale.
Mio Technology se clasează pe prima poziţie ca producător de hardware pe piaţa dispozitivelor GPS din Europa Centrală şi de Est, are un renume internaţional iar poziţia sa de lider a fost dobândită datorită magazinului online.

Se ştie că mulţi oameni din ziua de azi sunt pasionaţi de tot ce înseamnă tehnologie de vârf şi, atunci când se ia decizia de a face o investiţie de acest gen, trebuie să existe o informare temeinică înainte, să se consulte tot felul de situri şi să se viziteze magazinele de profil. Problema se pune că mulţi nu au timp să petreacă ore întregi în magazine, să se grăbească când ies de la serviciu ca să mai găsească unul sau două magazine deschise.

De aceea, Mio Technology apare ca o „salvare” pentru mulţi cu magazinul online pe care îl deţine. Produsele sunt de cea mai bună calitate şi este foarte comod, ca la orice oră din zi sau din noapte să se acceseze de acasă site-ul companiei şi să se comande produsul dorit, şi mai mult de atât, rapotul calitate-preţ fiind mai mult decât satisfăcător !

Un lucru foarte important este faptul că prin serviciul online se oferă servicii de asistenţă post-vânzare şi asistenţă tehnică online 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămâna, service în timpul utilizării produsului şi livrare la domiciliu.

Deci, incredibil ! Se reuşeşte să se obţină chiar mai multe avantaje decât la un produs similar cumpărat de la un magazin de pe piaţă.Dacă toate magazinele online ar oferi servicii atât de bune şi complexe mulţi ar renunţa la shopping-ul prin magazine în favoarea celui virtual. Dar încă există neîncredere…
Mio are tradiţie şi magazine pe cele mai importante pieţe internaţionale…să fie oare acesta „pilonul” succesului său cu vânzarea online?

http://ro.mio-store.com/

Maracine Cristina

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: