Cum preîntâmpină reţelele de telefonie mobilă din România criza financiară? Să vorbim cât mai mult, probabil despre criza economică!

6 01 2009

 

Reţelele de telefonie mobilă din România au luat atitudine în faţa crizei. Ele sunt conştiente că oamenii işi vor reduce bugetele în curând, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu vor dori în continuare să comunice. Astfel, Orange, Vodafone, Cosmote şi Zapp vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor lor cu noi oferte de care ne amintesc zilnic la TV şi nu numai, însa ele nu ne spun nimic de criză, ci doar de sărbătorile care se apropie.  Cine nu este sigur că-şi permite un abonament, cu siguranţă va apela măcar la o cartelă. Toate au ceva în comun, multe minute în reaţeaua proprie, ca persoanele să nu uite de fapt pe cine preferă, iar dacă au prieteni şi în alte reţele, au fost destul de darnice şi cu minutele naţionale. Zapp nu vine cu ceva nou pe piaţă, însă îţi oferă 8 cenţi dacă te sună prietenii din alte reţele, adică vorbeşti fără să plăteşti. Făcând o medie a ofertelor de cartele pentru sărbători/criză aflăm că putem avea peste 500 de minute într-o anumită reţea, plus sms-uri, plus minute naţionale începând cu 3 euro (e timpul să gândeşti eficient şi să-ţi verifici agenda ca să afli în ce reţea sunt majoritatea prietenilor).

Deci măcar în această privinţă să fim mai fericiţi cu privire la criza care s-a aşternut în toată lumea, vom vorbi mai mult şi mai ieftin…

 

Ina Drăgănoaia

 

Surse:

 

 

www.cosmote.ro

www.orange.ro

www.vodafone.ro

www.zapp.ro

 

 

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: