Promovare gratuită online

13 01 2009


Pentru “tinerele” firme sau companii, un site în care îşi pot posta reclamele sau ofertele de produse şi servicii este unul dintre cei mai importanţi paşi către o lansare rapidă şi eficientă. Aceste noi companii nu-şi pot permite să investească mulţi bani, deşi marketingul lor este de cele mai multe ori “orientat” foarte bine, însă o lipsă a promovării produselor, ofertelor de preţ şi chiar a imaginii fac din nefericire ca respectiva companie să dispară chiar dinainte să se lanseze efectiv pe piaţă.


Site-uri din portofoliul Pagini Favorite ocupă primul loc în Yahoo Search iar firmele care se înscriu beneficiază de 1872 de link-uri gratuite către site-ul lor. Această “ofertă” chiar poate fi considerată una din cele mai bune opţiuni strategice în domeniul marketingului online, mai ales că toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească firmele sunt simple: să-şi creeze un cont pe http://www.reclama.eu, şi să dea informaţiile complete şi reale despre firmă, respectiv să aleagă categoriile de site-uri pe care să apară link-ul lor, iar apoi, în funcţie de nivelul de trafic să creeze o reciprocitate către acest site.
Deci se pare că nu toate lucrurile costă sume exorbitante de bani, dacă te informezi şi încerci câteva din ofertele de marketing online, ai şanse mari să găseşti şi ceva serios, şi chiar dacă ai avut “surprize” neplăcute, acesta este riscul în domeniul virtual; dar şi fără virtual este practic imposibil să te poţi lansa, să-ţi vinzi produsele sau să ai un profit dacă eşti în perioada de debut.


Mărăcine-Neagu Cristina

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: