Romtelecom şi Cosmote – lideri pentru firme în materie de comunicare telefonică

13 01 2009


Romtelecom şi Cosmote au lansat, începând cu sfârşitul anului 2008, două tipuri de abonamente de comunicaţie fix-mobil pentru persoanele juridice, care includ acces la Internet şi minute gratuite sau nelimitate pentru apeluri fixe, mobile sau fix-mobil. Tarifele sunt extrem de profitabile chiar şi pentru firmele de mici dimensiuni sau pentru cele noi intrate pe piaţă – începând cu 69,38 euro/luna, fără TVA.


Mijloacele de comunicare sunt foarte importante pentru orice tip de firmă, şi chiar dacă comunicarea virtuală prin intermediul Internetului a evoluat rapid, nu putem ignora faptul că unele lucruri au rămas totuşi destul de “clasice”, precum comunicarea prin telefon. Aceasta rămâne esenţială şi de cele mai multe ori trebuie folosită ea şi nu cea virtuală, datorită unor factori importanţi precum rapiditatea,acurateţea mesajului transmis etc.


Prin fuzionarea celor două companii şi prin crearea acestei oferte unice şi rentabile pe piaţă ne aşteptăm ca tot mai multe firme să aleagă acest tip de abonamente pentru telefonie, lucru ce va favoriza în mod sigur o lansare rapidă de oportunităţi atât pentru ofertanţii Romtelecom-Cosmote cât şi în beneficiul firmelor-cliente acestora, care vor putea să îşi gestioneze mai bine contractanţii şi să rezolve rapid problemele urgente.


Astfel, putem spune că se creează o legătură foarte bună între toate departamentele a două sau mai multe firme colaboratoare ( spre exemplu, pot comunica prompt o informaţie esenţială omisă într-un mail atunci când timpul nu mai permite scrierea unuia nou şi aşteptarea răspunsului sau confirmării) şi, de asemenea, nici una dintre aceste firme nu-şi va mai face griji în privinţa costurilor facturilor de telefon.


http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5307292-romtelecom-cosmote-noi-oferte-comune-telecomunicatii-pentru-companii.htm


Mărăcine-Neagu Cristina

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: