Cum i-au responsabilizat starurile pe americanii cu drept de vot

18 01 2009

În Statele Unite ale Americii campania electorală s-a terminat de mult şi americanii au deja un preşedinte ales care aşteaptă să se instaleze pe 20 ianuarie la Casa Albă.

Cred că aţi auzit de sumele imense care au fost investite pentru a-l sprijini pe Barack Obama în drumul său spre funcţia de preşedinte al SUA, dar şi de numărul impresionant al oamenilor care s-au prezentat la vot la aceste alegeri comparativ cu cele din trecut (61,6% dintre americanii cu drept de vot s-au prezentat la urne, aceasta fiind cea mai mare rată de participare, din 1968, când a fost ales Richard Nixon).

Căutând informaţii legate de acest subiect am aflat că pentru a se atinge acest procent al persoanelor care au votat, pentru ca acestea să conştientizeze importanţa prezenţei lor la urne câteva celebrităţi de la Hollywood au ales să nu mai stea deoparte şi să facă ceva pentru a-i responsabiliza pe oameni.

Astfel staruri au realizat un spot pe care l-au postat pe Youtube, mesajul ajungând astfel la un numar mare de persoane.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiţi aici, la o persoană care a fost pe fază când a apărut spotul.

http://www.youtube.com/watch?v=d8y1e-z1JA0

http://www.zzing.ro/opinie/opinie-test

Aura Nedelcu

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: