Site-uri şi site-uri

18 01 2009

În societatea modernă la orice oră din zi şi din noapte poţi accesa Internetul şi astfel poţi avea acces la servicii şi produse dintre cele mai diverse. Internetul îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în supermarketuri virtuale chiar de acasă sau de la birou, totul la o distanţă de un simplu click.

Marketingul online oferă posibilitatea companiilor de a-şi expune produsele şi serviciile în moduri cât se poate de originale, lăsând consumatorului libertatea de a alege ceea ce îşi doreşte. Pe Internet companiile pot crea mesaje individualizate, broşuri şi prezentări de vânzare specializate, având şi avantajul de a primi un feedback imediat.

De aceea a investi într-un site original şi interactiv este o mişcare eficientă pentru dezvoltarea unei afaceri. Şi ce poate fi mai original şi interactiv decât să previzualizezi cum va arăta casa ta dupa ce o decorezi, să îţi creezi propriul model de tapet sau să foloseşti unul deja existent: http://www.miraentuinterior.com

Să îţi cumperi haine şi accesorii vintage, modele unicat aparţinând unor colecţii din anii 1930-1960 ale unor branduri precum Prada, YSL şi Balenciaga, sau haine celebre de la TopShop, Permanent Vacations şi Anthropologie: http://liebemarlene.blogspot.com/

Ai poftă de ceva dulce? Intră pe blogul furseculmecanic.blogspot.com În fiecare săptămână se comentează temele de pe blog. Cel care are cele mai pertinente exprimări va primi acasă o prajiturică dulce şi bună făcută în casă.

Teodora Niţu


Actions

Information
%d bloggers like this: