Există o fabrică pentru orice…chiar şi pentru basme….

20 01 2009

The Walt Disney Company demonstrează că bsmele au întotdeauna success şi se vând foarte bine. The Walt Disney Company (cel mai des cunoscută sub numele de Disney) este una din cele mai mari companii de producţie cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt Disney şi fratele său, Roy ca un mic studio de animaţie. Astăzi este una din cele mai mari companii de producţie de la Hollywood şi, de asemenea, deţine 9 parcuri Disneyland şi câteva reţele de televiziune, inclusiv ABC.

Magia basmelor este plină de farmec atât pentru cei mici cât şi pentru noi, de la animaţiile propriu zise la parcurile de distracţii. Fie că sunt eroi care salvează lumea fie că sunt zâne sau prinţese, cu ei am descoperit emoţii, unii dintre noi i-am avut ca prieteni imaginari iară parte dintre noi ne observam copii sau nepoţeii cum râd sau suspină cand văd un desen animat şi nu îi putem refuza atunci când ne roagă să le cumpărăm o carte de colorat cu eroii preferaţi şi…nu ţi se încălzeşte inima cand Mickey te priveşte sugubăţ de pe cana de cafea?

Sursa:

http://209.85.129.132/search?q=cache:0tDW3NF_D7gJ:ro.wikipedia.org/wiki/The_Walt_Disney_Company+Disney&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro&lr=lang_ro

muckey

Veronica Ciacoveanu

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: