Margarina, un produs aflat la limita eticii

20 01 2009

Provocarea pentru acest produs este legată de cât de greu este să vinzi un asemena produs pe o piaţă educată şi cât de greu este să nu cazi în plasa promovării şi a promoţiilor şi să îl cumperi.

Nu foarte mulţi oameni îşi dau seama de ce în nici o reclamă la margarină, indiferent de marcă, nu apare claim-ul că este sănătoasă şi nici sunt destul de curiosi să caute o explicaţie. Atâta timp căt margarina este mult mai ieftină decat untul şi producătorii spun că este imbogăţită cu vitamine, cu unt şi are un gust extraordinar, aceasta este consumată fără ca oamenii să se întrebe dacă acest produs este sănătos şi ce impact are asupra sănătăţii lor.

La o simplă căutare pe Google descoperim afirmaţiile specialiştilor în ceea ce priveşte efectele margarinei asupra organismului…acest lucru contrastează extraordinar cu reclamele la margarine în care apar copii care muşcă veseli dintr-o felie de pâine tartinată cu margarină.

Semnalul de alarmă a fost tras de mai multe ori dar totusi de ce oamenii continuă să consume acest produs şi, mai rău …să îl dea copiilor.

Surse:

http://209.85.129.132/search?q=cache:XvN2L3XFopgJ:forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t146162.html+margarina&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro&lr=lang_ro

http://209.85.129.132/search?q=cache:etE6DsqY3XAJ:herbal-plus.ro/stire.php%3Fid_info%3D198+margarina&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro&lr=lang_ro

Veronica Ciacoveanu

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: