MENTORSHIP- HR şi marketing mână în mână

21 01 2009

De curând am vorbit despre organizaţiile studenţeşti şi proiectele pe care acestea le desfăşoară şi mi-am adus aminte de o propunere pe care am primit-o la compania la care lucrez din partea Mentorship.

Mi s-a părut o idee bună să vedem despre ce este vorba în acest proiect, şi bineînţeles am fost plăcut impresionată.

Ce este mentorship? Este o platformă online de social network dedicată celor ce doresc să îşi dezvolte o carieră: de la studenţi la tineri profesionişti şi nu numai. Principalul obiectiv al mentorship este să creeze un instrument educaţional care să fie folosit pentru ca cei înscrişi să-şi descopere talentele, sau să fie descoperiţi, să îşi structureze viitoarea carieră, să creeze proiecte şi să-şi împartă idei.

Platforma este complex construită oferind posibilitatea creării de profile şi de a intra în contact direct cu specialişti din cadrul companiilor de pe piaţă.

Desigur, pentru a funcţiona companiile implicate au şi ele numeroase beneficii, printre care esenţial este funcţia de instrument de recrutare pe care platforma o poate îndeplini cu succes. Recruiterii pot intra în contact direct cu potenţiali angajaţi contra unei cantităţi minime de timp şi resurse financiare investite.

Toate bune şi frumoase din punct de vedere HR, dar Mentorship poate deveni şi un instrument de marketing….punct pe care reprezentanţii proiectului au ştiut să îl sublinieze în cadrul ofertei lor. În primul rând poţi deschide topicuri despre marketing, şi de ce nu şi despre promoţiile, campanile pe care le desfăşori, poţi să foloseşti platforma pentru feedback la cald şi pentru research.

Poţi să îţi postezi materiale promoţionale, resurse şi orice alte materiale care pot constitui un adevărat proiect de marketing online sau marketing direct, deci ar merita să fie exploatată şi această oportunitate.

Rezultatele pentru anul 2007 sunt promiţătoare: 60 000 de vizitatori, 15 organizaţii implicate, acoperire media de 250 de articole. Iar pentru anul 2008 promite şi mai multe.

Visit:

http://mentorshipnet.com/despre/

Diana Asandei

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: