Viral

23 01 2009


O absolută nebunie a fost lansată la numai 24 de ore de la postarea unui anunţ de recrutare, care este aproape incredibil: se caută „îngrijitor” într-o insulă de paradis! Cea mai bună slujbă, aşa cum a fost denumită de specialiştii australieni în turism, este oferită de către Tourism Queensland doritorilor de o experienţă nouă unică. Candidaţii vor trebui să trimită până pe 22 februarie un clip video de maxim 60” prin care să convingă că el/ea reprezintă alegerea cea mai bună pentru acest post. Cerinţele de bază sunt: cunoştinţe solide de Engleză, abilităţi excelente de comunicare, dorinţa de aventură şi pasiunea pentru activităţile în aer liber.


Anunţul video a fost promovat în 19 ţări din întreaga lume şi sună cam aşa: se caută un îngrijitor de insulă, care să ştie să înoate şi să fie disponibil să se mute pe Insula Hamilton, Australia începând cu 1 Iulie, program flexibil, salariu de 75,000 lire pentru 6 luni, fără negociere. Acesta va beneficia gratis de cazare într-o vilă cu trei camere şi piscină, situată pe malul mării.


Lăsând la o parte beneficiile norocosului câştigător a procesului de selectare Tourism Queensland, marele câştigator este chiar angajatorul. Campania inovativă „Cea mai bună slujbă din lume” a generat doar în primele 24 de ore de la lansare 200,000 de logări pe website şi peste 200 de aplicări pentru anunţul de recrutare. În Marea Britanie subiectul a fost acoperit de BBC, Daily Telegraph, CNN, Sky News şi Reuters. Probabil că vara aceasta, turismul australian va cunoaşte un boom extraordinar; cel puţin, Insula Hamilton se va bucura de prezenţa multor turişti.


Sursa: http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7823812.stm


Ana Trif

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: