Ce aleg “triburile din înalta societate”?

24 01 2009


Probabil că nouă, persoanelor de rând ne este aproape incredibil să credem că cineva îşi poate permite să dea zeci, sute sau chiar milioane de euro pe nişte gadgeturi de lux. Dar totuşi există personele foarte bogate care îşi permit astfel de produse, ba mai mult,li se pare nefiresc să nu-şi achiziţioneze un nou astfel de produs, când aud de el. Consideră probabil că aceasta este “cea mai bună ”metodă în a-şi câştiga “respectul” (şi de ce nu, invidia) colegilor şi prietenilor.
Să dăm exemplele din top 10 produse de lux ca să observăm ce ”tendinţe” exclusiviste sunt la modă printre milionari:


1. Geanta cu 2.182 de diamante ce costă aproximativ un million de euro se pare că a fost foarte apreciată la un fashion show din Tokio. So, aşa înteleg unele doamne marketingul destinat femeilor..oare au lipsit toate de la aceasta materie? Sau nici nu au auzit de ea ?


2. Smartphone-ul Diamond Crypto este unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume – 820.000 de euro, iar tot ce are în plus faţă de un telefon obişnuit este platina şi 50 de diamante.


3. Dacă tot suntem la telefoane, mai avem varianta Smartphone cu diamante negre, acoperit cu titaniu (ca să reziste dacă aruncăm cu el) şi costă 189.000 de euro. S-au gândit să avem 2 variante de telefon de lux, poate decidem să cumpărăm unul dintre ele…


4. O oală decorată cu 200 de diamante care are mânerele şi marginile din aproximativ un kilogram de aur solid costă 126.000 de euro. Oare mâncarea iese mai bună în aceasta decât în o oală obişnuită? Probabil că cei care o achiziţionează sunt convinşi de aceasta…


5. Îţi place muzica? Atunci îţi cumperi un MP3 player TrekStor i.Beat care costă “doar” 14.500 de euro şi este încastrat în aur şi decorat cu 63 de pietre preţioase.


6. Pisicuţa Hello Kitty, caracterizată prin fundiţa de la urechea stânga şi absenţa gurii, “adoptată” în întreaga lume ca o exprimare a modei costă 103.000 de euro şi este plină de pietre preţioase…Nu e mai simpatică una obişnuită? Se pare că nu….


7. Billionaire Tourbillon este un ceas cu 850 de diamante, aur alb şi brăţară din piele de crocodil, costând 630.000 de euro. Ceasurile obişnuite nu mai arată ora exactă, deci, ca să fim siguri îl luăm pe acesta…


8. Stilou Mystery Masterpiece, 840 de diamante, 461.000 de euro. Poate scrie cu cerneală din aur topit…


9. PC-ul Baroque – un computer personal cu diamante, safire, aur alb şi galben, la preţul de 630.000de euro. Fiindcă tot suntem studenţi ar trebui să ne luăm unul…dacă ne face singur referatele şi proiectele?


10. Mouse din aur de 18 karate, 59 de diamante care pot fi aranjate în forma iniţialei clientului, la preţul de 24.180 de dolari. Nu-i aşa că ar fi “draguţ” micuţul “şoricel”?


Oare ce profit ar mai avea producătorii acestor gadgeturi de lux, dacă şi clienţii lor fideli – oamenii foarte bogaţi şi reduşi ca număr – ar decide să facă economii în perioada aceasta a crizei economice?


http://www.targetonline.ro/articol_991/top_10_gadgeturi_de_lux.html


Maracine Cristina

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: