Cele 11 legi imuabile ale internet brandingului

26 01 2009

Editura Brandbuilders, Bucureşti, 2005

Tehnologia nu poate munci în locul tău! Este o concluzie la care ajungi imediat după ce citeşti una dintre cele trei lucrări ale cuplului tată-fiică, Al şi Laura Rise. „Cele 11 legi imuabile ale Internet brandingului” dezvăluie strategiile revoluţionare care creează un branding de succes prin Internet, concentrându-se pe explicarea următoarelor elemente: „cum iţi transformi compania, produsul sau serviciul într-un brand la modă şi profitabil, prin intermediul Internetului; cum decizi dacă Internetul este o afacere sau un mediu de comunicare; cum conferi interactivitate unui site şi cum cauţi acel nume memorabil, pe care nimeni nu îl va uita”. (http://www.brandbuilders.ro/viewBookDetails.php?idCarte=36)

Folosind exemple din experienţa personală, de furnizor de servicii de consultanţă pentru branduri de top, cei doi, demonstrează modul în care functionează, cu adevărat, brandingul pe Internet, cine poate beneficia cel mai mult de pe urma lui şi unde se potriveşte, incă, marketingul tradiţional.

Plină de sfaturi practice şi cunoştinţe de marketing, această carte inteligentă şi atrăgătoare va fi de nepreţuit pentru marketerii de pretutindeni cât şi de către toate persoanele implicate în vreun fel în afacerile desfăşurate pe Internet.

Al Ries şi Laura Ries oferă consultanţă pe strategie de marketing şi branding, analiză de brand şi dezvoltare de brand pentru clienţi ca: Andersen Consulting, AT&T, Burger King, Contact Software, Datastream, EatZi’s, Frito-Lay, Green Giant, GTE, IBM, Intel, Lotus, Merk, Novell, Paramount Television, Procter & Gamble.

http://www.brandbuilders.ro/viewBookDetails.php?idCarte=36

Daniela Zăman

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: